dimecres, 24 d’octubre de 2012

Bill Clinton ve a la nostra universitat

Dues setmanes abans de les eleccions a la Presidència dels Estats Units, el Bill Clinton va venir a la nostra universitat a fer campanya. L'experiència va ser super curiosa, però no sé que tant de diferent hi ha respecte als meetings electorals a Espanya, ja que mai he anat a cap. El que no crec que hi hagués a Espanya són crispetes i nachos. Va parlar sobre la inmigració, el medi ambient i altres temes delicats de cara a les eleccions. A mi, personalment, em va fer molta gràcia que la gent cridava: "Buuuuuu!!!" quan parlava dels republicans, i aplaudia i cridava quan parlava de coses que ell creia que eren les correctes. Ho feien de manera mooolt yankee però, com bé he dit, no sé si a Espanya és semblant (problament). Tot i així, el moment en que tot l'auditori va esclatar a crits d'emoció va ser quan l'expresident va fer el simbol de la mascota de UCI i tothom va cridar allò de "ZOT ZOT ZOT" que us vaig explicar fa temps aquí.


La següent foto és propietat de © Kayotik, i mostra el simbol de la nostra universitat, que representa un ós formiguer.2 comentaris:

  1. Quines experiències!!!! És una passada tot el que estàs visquent aquests anys. Quina sana enveja....

    ResponElimina
  2. Home, per com ho expliques, i per les retransmissions de meetings americans que he vist algun cop per la tele, diria que són més espectaculars a EEUU. Són més espectacle. Fa anys vaig estar a la tancada de campanya del PSC (precisament perquè volia veure com era un meeting gran), i van voler-lo fer bastant espectacle i a l'americana, però no arriben al nivell. Això sí, els aplaudiments cada cop que el candidat diu alguna cosa "guai", hi eren. Les esbroncades quan es mencionaven els rivals no, per això.

    ResponElimina