dilluns, 17 d’octubre del 2011

Fushimi Inari

Realment Japó té alguns llocs de postal. Fushimi Inari és un temple xintoïsta dedicat al Deu Inari, que és portador de la bona sort. Aquest temple està situat molt a prop de Kyoto, a un 5 minuts en tren. És espectacular la quantitat de portes "torii" que et trobes per accedir-hi, tot dintre d'un bosc de bambú. Les portes "torii" van ser donades per diferents empreses i particulars, i tenen el nom escrit als costats.
Jo ja havia estat a Kyoto un cop, però mai havia vingut a aquest lloc. De manera que en una escapada que vaig fer cap a Osaka, em vaig baixar del tren, m'hi vaig apropar i vaig fer fotos. Tot i així, una mica més i moro. Apart d'una calor impepinable com mai l'havia sentida (la humitat tan característica de la zona ajuda), els mosquits van descobrir en mi una mena de buffet lliure de sang occidental exòtica. No m'hi podia estar gaire temps, ja que havia de tornar a Kyoto per no perdre el Shinkansen, però la gent no parava de passar.  No es podien solidaritzar un segon amb un pobre noi que tenia el trípode instal·lat en mig del camí. I vinga gent, vinga gent. I vinga mosquits a picar-me. Finalment, vaig tenir un momentet en el qual no passava ningú, vaig fer la foto i vaig marxar corrent del temple. Com que en realitat va ser una escapadeta no prevista de camí a Osaka, no vaig preveure el tema del repelent de mosquits per una gran ciutat.


1 comentari:

  1. Feia temps que no passava per aqui i avui n'he vist 4 o 5 de cop. Veig que estas entretingut. A veure si tenim sort i d'aqui pocs anys no vas a veure qualsevol l'estrena d'una peli a Hollywood sino a mi. ;)

    ResponElimina