dissabte, 21 de maig del 2011

Indignats 激怒

Des de Tokyo no hem volgut ser menys i s'ha intentat recolzar les acampades que s'estan duent a terme Barcelona, Madrid i demés ciutats d'Espanya. No es pot dir que l'afluència de gent hagi estat massiva, però almenys algo ha estat. Comptant que a Tokyo hi vieuen uns 800 espanyols i que hi han arribat a haver 70 persones, gairebé un ha estat un 10% de la població!

(Fotos de los ojos de ella)



Prova irrefutable de que aixó era a Japó

Uns quants japonesos s'han parat a preguntar de què anava la història, jo en particular he estat parlant amb una de Hong Kong que no ha acabat d'entedre-ho. Clar, si penso en la democràcia que tenen allà, potser si que nosaltres filem més prim que a altres llocs del món. Tot i així, tot el meu suport cap a la gent "indignada".



Moments de la concentració


Un tio de Vigo que passava per allà, que va sortir fa sis anys en bicicleta de la terra que l'havia vist nèixer, està donant la volta al món i s'ha topat amb nosaltres. No està malament! Quan ha arribat ha dit: "Hola, soy de Vigo", i un l'hi ha dit: "Y vienes desde Vigo en bici?" així fent la conya. La resposta ha estat demolidora: "Si".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada