dissabte, 1 d’octubre del 2011

A Newport Beach no cal Photoshop

Amb tot el tema d'instalar-me, trobar apartament i tota la pesca, cal dir que no he sortit a passejar gaire amb la càmera per fer fotos. De fet ahir va ser el primer dia que realment la càmera de fer fotos sortia de l'apartament nou en el qual estic. Tenia una festa a casa d'uns amics per Newport Beach, de manera que vaig anar una estona abans a fer alguna fotillo abans de que marxés el sol. I em va impressionar el fet d'estar a la costa oest, ja que el sol es pon per aquest costat i no com estem acostumats a Barcelona, que si volem fer fotos del mar amb el sol baix hem de matinar (i els que em conegueu sabreu que no soc gaire aficionat a això).
Però quan les condicions són com aquestes... doncs això, que no cal que les fotos passin pel photoshop per rebre cap tipus de correcció.



A títol de curiositat, que sapigueu que per prendre la foto de sobre, em vaig haver d'estirar a la sorra humida per poder tenir un reflex com Deu mana. Això pot no semblar gran cosa, la zona de Los Angeles diuen que té clima mediterrani... JA! no us ho cregueu: té clima desèrtic. Això vol dir que no plou gairebé mai (bien!), que de dia fa calor gairebé tot l'any (bien!), però que quan el sol no pega (el cas de la foto) fot una rasca considerable. No és que faci un fred inhumà, ni molt menys; però si durant el dia anaves en bermudes i samarreta, si no et canvies alguna cosa per la nit es passa fred.


3 comentaris: