Per anar a celebrar que ja he presentat el projecte i que tot ha anat perfecte, vam anar al Gonpachi, que és un restaurant que té la particularitat i l'honor de ser el que va inspirar a Quentin Tarantino per fer l'escena final de Kill Bill. Està a Roppongi, que és una de les zones de festa més populars entre els estrangers. A mi no m'apassiona particularment el barri, però cal dir que el restaurant, sense ser excepcional, estava bastant bó. Una mica enfocat a la innovació des de la perspectiva japonesa: tempura d'alvocat i camembert, anguila sobre arròs (unagui don) amb cítrics, etc...
També comentar que és probablement el primer cop que he sentit, estant a Japó, que el barri està preparat per estrangers. Hi havia força estrangers menjant, la carta també estava en anglés i els dependents el sabien parlar. Potser no sembla impactant des de fora, però lo normal a Tokyo és que ningú sàpiga anglés (o molt malament), que les cartes només estiguin en japonés i que tu siguis l'unic estranger (o únic grup).
Gon+pachi=Yo+alguien vasco=2 españoles=restaurante español=Charlio en España!!!
ResponEliminaCabronnnn!!!! Ya has vuelto y no nos has dicho nada!!!! :P
Un abrazo!!